€118,00 EUR

Wanneer je op 'Complete my purchase' klikt, zal je een email ontvangen met jouw login gegevens voor de cursus. Hierbij is de aankoop voltooid. 

Ik begrijp dat deze cursus niet kan worden terugbetaald. 

Algemene voorwaarden van deze cursus en privacy policy

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in
 

Start to sew swimwear NEDERLANDS

Leer met basis naaikennis en gewone naaimachine jouw droom zwemgarderobe creëren!

  • Ongelimiteerde toegang tot 11 hoofdstukken met video-lessen (alles staat ook uitgeschreven)
  • Ideaal als je geen hele lingerie-opleiding wil volgen, maar toch de basis van badmode maken onder de knie wil krijgen.
  • Gemaakt voor beginners, maar ook gevorderde naaisters vinden hier hun ding
  • Mét afwerkingtechnieken zodat de binnenkant van jouw stuk ook gezien mag worden!
  • Alles wat je hier leert kan je ook toepassen om lingerie te naaien. Het is dus eigenlijk een 2 in 1.
  • Steun via de FB community
  • Kortingscodes voor patronen en stoffen
 

Dit vinden de studenten ervan:

Een zeer degelijke cursus die je stap voor stap door heel het proces loodst. Clio geeft op een zeer rustige manier uitleg bij alle duidelijke en korte filmpjes en geeft hierbij nog heel wat extra tips. De woordelijke weergave telkens bij de filmpjes is een goede samenvatting die je tijdens het naaien nog snel kan raadplegen. De opbouw van de cursus is heel overzichtelijk weergegeven in verschillende delen. Hierdoor kan je snel bepaalde technieken terug zoeken en bekijken. Ik had al eens een workshop BH maken gevolgd maar dit is niet nodig om met deze cursus te starten, denk ik. Deze cursus is goed voor zij die hun naaimachine al goed kennen of willen leren kennen en van fijn en punctueel naaien houden. Omdat mijn dochter vorig jaar vroeg of ik voor haar een badpak wilde maken, zocht ik naar een opleiding hiervoor. Op IG leerde ik Clio kennen en kocht haar cursus. Ondertussen maakte ik voor mezelf eerst een mooie bikini en een proefmodel van een badpak voor mijn dochter. Ik vind het echt heel tof om je eigen badkleding te kunnen maken.

Tine Vermeiren @by_tine

Dit is de perfecte basiscursus als je net zoals ik niet meteen weet hoe je aan swimwear moet beginnen maar wel ideeën (en stof/patronen 🙈) hebt waar je toffe dingen mee wil maken. Alles wordt heel duidelijk en stap voor stap uitgelegd! Super!!

Nele De Roo @sewstory_by_nele

Een cursus boordevol informatie. Je leert vanaf het begin wat je nodig hebt aan materialen en wat voor soort steken je gebruikt tot aan een ingewikkelde bikini top in elkaar zetten. Wanneer je oefent leer je veel technieken, materialen en patronen kennen en voel je je een stuk zelfverzekerder over je skills. Het is echt een 'doe'-cursus en al gaandeweg leer je en word je enthousiaster. Ik persoonlijk ben blij dat ik niet eindeloos de tijd heb, anders zou ik voor de zomer begint meer badpakken en bikini's gemaakt hebben dan ik kan dragen ;).

Janneke Schuffelen @fiefhandwerk